Kundrecensioner

Powered byCusRev
1-25 of 261 reviews
 1. Remsorna fungerar väldigt snabbt. Jag har mycket känsliga tänder, men trots det gör det inte ont. På lång sikt så kommer du att se mer och mer skillnad! Jag kommer definitivt beställa igen.

 2. Tydligt resultat redan efter halva behandlingen! Leveransen var snabb.

 3. Snabb leverans. Enkel att använda. Ger synligt resultat.

 4. Grymt bra service och otroliga resultat.

 5. Bra resultat! Efter att ha använt endast halva behandlingen. Leveransen var snabb.

 6. Bra grejjer

 7. Jag har genomfört halva behandlingen och har nu defitivt vitare tänder. Resultatet är imponerande 🙂

 8. Efter den första gången du använder remsorna, jag såg resultat direkt!!! Nu tre remsor senare, mina tänder gnistrande vitt. Jag kommer definitivt att köpa nästa gång!!

 9. Efter sju dagar hade jag riktigt vita tänder och de syns fortfarande tydligt på bilder!

 10. Väntar på min beställning med spänning!

 11. Fantastiska remsor!! Så lätta att använda och bra resultat!

 12. Jag är nöjd med Whitestrips, jag måste fortsätta anvnda det ytterligare några gånger, men jag märkte från första gången en skillnad. Leveransen var snabb, tack för det!

 13. Denna produkt gör vad det lovar: vita tänder. Under flera dagar remsorna Lätt att applicera, du låta dem arbeta och ett omedelbart resultat. Helt enkelt fantastiskt!!

 14. Kanon leverans, och effekten är märkbar. Naturligtvis är det inte bra att göra denna behandling hela tiden, men då och då så fungerar behandlinge jättebra!

 15. Så bra

 16. Jag beställde prodoukten och såg redan omedelbar skillnad efter någon enstaka användning. Det är också mycket lätt att applicera

 17. Det var jätte bra och jätte bra jag tycker om det

 18. Efter en tid redan betydande resultat rekommenderas. Halva behandlingen var mer än tillräckligt för mig. Använd den utöver min annan behandling

 19. Den här produkten är min absoluta favorit av utbudet och är väldigt effektiva och ger mig ett nästan , ( bara nästan ) för gott resultat så jag behöver inte använda mer än hälften av en full behandling för lysande vitt resultat! Ingen större känslighet har jag märkt av och har bara gott att säga om denna behandling och detsamma gäller för webshopen som är pålitliga och seriösa! Så 5 stjärnor av 5 är mitt betyg! Supernöjd!

 20. Snabb och enkel levereras. Som angets. Remsorna bör vara lite längre för botten tänderna, men det är upp till tillverkaren.

 21. Har fått komplimanger för mina vita tänder! Och då gjorde jag bara en halv behandling! ????

 22. jävligt bra köp nu

 23. Jag är mycket nöjd med resultatet och kommer säkerligen att upprepa behandlingen igen.

 24. Remsorna levererades snabbt. I ett kuvert via e-post så att jag inte behövde vara hemma för leverans. Den omfattande handboken var klar och bra genomförbart. Jag hade beställt en behandling under 5 dagar (Classic Vivid) Det hade dock inte den optimala önskade resultatet. Jag kommer att beställa mer för en extra behandling

 25. I really noticed a difference! I will get another pack for more results. 2 thumbs up

Köp med förtroende

Snabb leverans

• Din beställning levereras inom 3 - 5 arbetsdagar och du kan följa den med ett spårningsnummer.

• Du får ett diskret paket som passar i din brevlåda.

• Frakt är 86 kr. och är helt försäkrad.

24 timmars leverans tillgänglig

Välj gratis leverans där du får din beställning inom några dagar. Men om du vill få din beställning ännu snabbare kan du välja för vår 24-timmars service. Under kassan kan du välja servicealternativet dygnet runt. Det kostar lite extra, men om du bokar före 11:00, kommer din beställning levereras inom 24 timmar.

Beställ nu, betala
30 dagar senare

• Du kan betala dina Whitestrips™ med Klarna, köp först, betala sen. Det är superenkelt! Vid utcheckningen så väljer du "Klarna – Betala Sen". Din beställning kommer att skickas omedelbart och du kan skjuta upp din betalning i upp till 30 dagar.

Beställ och få
en stor rabatt!

• Vill du spara pengar när du köper dina Whitestrips™? Skapa ett konto hos oss på 10 sekunder och få rabatt på dina Whitestrips™. Tjäna in så mycket rabatt som du själv vill eller få din nästa behandling GRATIS! Är du nyfiken? Kolla in vårt Rabattprogram.

Nöjd-kund-garanti

• 98% av dem som har provat ser fantastiska resultat med Oral-B & Crest Whitestrips™.

• Är du inte nöjd med resultatet? Oroa dig inte, vi hjälper dig att få vackra, vita tänder eller pengar tillbaka.

• Läs riktiga Kundrecensioner här från kunder som har köpt Whitestrips™.

Garanterat original
Whitestrips™ från USA

• Se upp! Många andra onlinebutiker som erbjuder billigare Whitestrips™, köper Whitestrips™ från Kina. Dessa är av lägre kvalitet än original Whitestrips™ från USA. Vi får ofta höra klagomål från de som råkat ut för dessa. Hos oss så är du garanterad original Whitestrips™ från USA.

Hur känner du igen förfalskade strips?