Kundrecensioner

Powered by
1-25 of 256 reviews
 1. Denna produkt gör vad det lovar: vita tänder. Under flera dagar remsorna Lätt att applicera, du låta dem arbeta och ett omedelbart resultat. Helt enkelt fantastiskt!!

 2. Kanon leverans, och effekten är märkbar. Naturligtvis är det inte bra att göra denna behandling hela tiden, men då och då så fungerar behandlinge jättebra!

 3. Så bra

 4. Jag beställde prodoukten och såg redan omedelbar skillnad efter någon enstaka användning. Det är också mycket lätt att applicera

 5. Det var jätte bra och jätte bra jag tycker om det

 6. Efter en tid redan betydande resultat rekommenderas. Halva behandlingen var mer än tillräckligt för mig. Använd den utöver min annan behandling

 7. Den här produkten är min absoluta favorit av utbudet och är väldigt effektiva och ger mig ett nästan , ( bara nästan ) för gott resultat så jag behöver inte använda mer än hälften av en full behandling för lysande vitt resultat! Ingen större känslighet har jag märkt av och har bara gott att säga om denna behandling och detsamma gäller för webshopen som är pålitliga och seriösa! Så 5 stjärnor av 5 är mitt betyg! Supernöjd!

 8. Snabb och enkel levereras. Som angets. Remsorna bör vara lite längre för botten tänderna, men det är upp till tillverkaren.

 9. Har fått komplimanger för mina vita tänder! Och då gjorde jag bara en halv behandling! ????

 10. jävligt bra köp nu

 11. Jag är mycket nöjd med resultatet och kommer säkerligen att upprepa behandlingen igen.

 12. Remsorna levererades snabbt. I ett kuvert via e-post så att jag inte behövde vara hemma för leverans. Den omfattande handboken var klar och bra genomförbart. Jag hade beställt en behandling under 5 dagar (Classic Vivid) Det hade dock inte den optimala önskade resultatet. Jag kommer att beställa mer för en extra behandling

 13. I really noticed a difference! I will get another pack for more results. 2 thumbs up

 14. Detta är utan tvekan den bästa tandblekningsprodukten jag någonsin testat. Tänderna blir lite känsliga efter användning, vilket dock är normalt.
  Jag rekommenderar dessa whitening stripes till alla som vill ha bra och långvarigt resultat.

 15. Efter sju dagar hade jag riktigt vita tänder och de syns fortfarande tydligt på bilder!

 16. Efter halva behandlingen såg jag redan stora fina resultat. Även tandläkaren gav mig en komplimang på min skinande vita tänder. Kommer definitivt att göra den andra hälften behandling .. trevligt!

 17. Efter två behandlingar så ser du redan en tydlig skillnad, halv behandlingen räckte för mig. Snabb leveran

 18. De fungerar verkligen! Beställde en halv behandling och fungerade superbra! Om man redan har vita tänder neutralt så funkar halv behandling super!! 😀 Beställer för andra gången nu!

 19. Det har verkligen fungerat. Även med 10 behandlingar så märks det. Ett absolut måste ha

 20. Efter en halv behandling såg jag uppenbara behandlingsresultat! Jag beställer nu för andra gången 🙂

 21. Gör dina tänder vackra och vita. Remsan för övre käkdelen är lite kort, täcker endast upp till hörntänderna. Värt att göra det igen.

 22. Använt dessa i flera år och kommer fortsätta att använda och tipsa om dom. Super smidiga att använda som ger ett tydligt bra resultat. Älskar!

 23. Dessa whitestrips fungerar! De är något korta men jag har mot slutet av beh lagt dem lite längre bak så att även de bakre tänderna får
  lite blekmedel.

 24. den fungerar väldigt bra

 25. Det gör verkligen en skillnad!

Köp med förtroende

Snabb leverans

• Din beställning levereras inom 3 - 5 arbetsdagar och du kan följa den med ett spårningsnummer.

• Du får ett diskret paket som passar i din brevlåda.

• Frakt är 58 kr. och är helt försäkrad.

24 timmars leverans tillgänglig

Välj gratis leverans där du får din beställning inom några dagar. Men om du vill få din beställning ännu snabbare kan du välja för vår 24-timmars service. Under kassan kan du välja servicealternativet dygnet runt. Det kostar lite extra, men om du bokar före 11:00, kommer din beställning levereras inom 24 timmar.

Beställ nu, betala
30 dagar senare

• Du kan betala dina Whitestrips™ med Klarna, köp först, betala sen. Det är superenkelt! Vid utcheckningen så väljer du "Klarna – Betala Sen". Din beställning kommer att skickas omedelbart och du kan skjuta upp din betalning i upp till 30 dagar.

Beställ och få
en stor rabatt!

• Vill du spara pengar när du köper dina Whitestrips™? Skapa ett konto hos oss på 10 sekunder och få rabatt på dina Whitestrips™. Tjäna in så mycket rabatt som du själv vill eller få din nästa behandling GRATIS! Är du nyfiken? Kolla in vårt Rabattprogram.

Nöjd-kund-garanti

• 98% av dem som har provat ser fantastiska resultat med Oral-B & Crest Whitestrips™.

• Är du inte nöjd med resultatet? Oroa dig inte, vi hjälper dig att få vackra, vita tänder eller pengar tillbaka.

• Läs riktiga Kundrecensioner här från kunder som har köpt Whitestrips™.

Garanterat original
Whitestrips™ från USA

• Se upp! Många andra onlinebutiker som erbjuder billigare Whitestrips™, köper Whitestrips™ från Kina. Dessa är av lägre kvalitet än original Whitestrips™ från USA. Vi får ofta höra klagomål från de som råkat ut för dessa. Hos oss så är du garanterad original Whitestrips™ från USA.

Hur känner du igen förfalskade strips?