Kundrecensioner

Powered by
1-25 of 261 reviews
 1. den fungerar väldigt bra

 2. Det gör verkligen en skillnad!

 3. Idag har jag använt dessa remsor för 5:e gången och jag ser en noterbart stor skillnad. Jag kommer att beställa en andra order för min behandling!

 4. Efter ha provat flera andra metoder, utan framgång så köpte jag Whitestrips. Och vilken resultat jag fick! Efter två dagar blev mina tänder redan mycket vitare och efter en halv behandling gav det en nyans som jag alltid velat ha!

 5. Blev faktiskt ganska besviken. Så mycket bra recensioner så trodde det skulle funka riktigt bra. Visst om jag synar tänderna toknoga på för och efterbilderna så kanske dom ser något vitare ut men knappt märkbart…hoppades verkligen det skulle fungera så nu velar jag om jag ska lägga ytterligare flera hundra på en starkare produkt och hoppas det ger bättre resultat eller om jag bara ska strunta i det.

 6. Mycket nöjd med denna produkt. Det fungerar väl och du ser resultatet ganska snabbt. Rekommenderas

 7. Produkten funkar bra! Ser redan skillnaden efter 4 dagar, detta fungerar imponerande med tanke på priset.

 8. Efter några band hade jag vita tänder! Perfekt. Jag rekommenderar detta till alla.

 9. Recension av en mycket nöjd användare av Crest Whitening. Förhållandet mellan priset gentemot kvaliten är stora. Blekningskliniker kan inte konkurrera med denna produkt. Mycket enkel att använda, fenomenala resultat!

 10. Fick vitare tänder. Jag var dock lite känslig först men gick bort över tiden. Efter en vecka kunde jag se den vita färgen mer och mer. Min andra behandling har redan beställts. Färgen är fortfarande bra. Använder den en gång per vecka för att bibehålla den vita färgen.

 11. Jag har använt dem i flera år och mina tänder förblir vita och ser friska ut … produkten är också lätt att använda

 12. Redan ljusare tänder efter att ha använt 2 remsor! De passar bra i längd och flyttar sig ej. Du kan även prata och göra saker andra saker utan att de ramlar av 🙂 Kommer säkerligen att fortsätta med detta!

 13. Fungerar ganska enkelt: remsorna fäster ordentligt. Effekten syns tydligt. Stopp i tid, inte hela behandlingen i en go: tänder blivit något känslig.

 14. Rekommenderas för säker … min dotter har börjat med utmärkt resultat, och beordrade också för mamma och vi är båda mycket nöjda!!!

 15. Fungerat så bra! Jättenöjd med mitt resultat och mina vänner tycker att jag har så fina och vita tänder. Rekommenderar!

 16. Jag undrade om produkten skulle fungera … det är därför jag applicerade först en halv behandling … men jag märkte omgående resultat! Snart kommer jag att köpa en 2:a behandling :)!

 17. Ärligt talat, en av de bästa sakerna at bleka dina tändern med. Det går snabbt, enkelt och du kan göra andra saker samtidigt som du bära dessa. Ger den 5 stjärnor

 18. Köpte varianten som ger en halv behandling. Efter tre gånger så jag redan betydande resultat. Däremot har klisterremsor inte fastnat så bra varje gång. Allt som allt så är det en utmärkt behandling!

 19. Jag är mycket nöjd med produkten! Har använt det flera gånger med intervaller och jag ser verkligen tydlig skillnad i färg. Vackra vitare tänder, mycket glad!!

 20. Efter 3 gånger med dem används mina tänder var mycket vitare

 21. Fungerar mycket bra. Jag använder Gentle Routine halv behandling. Har inga problem med känsliga tänder men resultatet är därför sämre.

 22. Jag har använt dessa band i flera år. Det är de bästa som finns. Gör redan mina tänder vitare efter en behandling.

 23. Bra leverans. Lätt att applicera och ta bort. Resultatet märks efter en behandling!

 24. Fungerar utmärkt! Jag hade inga problem med känsligt tandkött. Du kan ibland undvika att använda produkten för en dag och effekten kommer fortafarande att kvarstå.

 25. Tack! Jag har beställt bara halva behandlingen och mina tänder är mycket vitare. Hade några känsliga tänder. Jag var tvungen att ta 2 dagar vila mellan varje behandling, men annars bra!

Köp med förtroende

Snabb leverans

• Din beställning levereras inom 3 - 5 arbetsdagar och du kan följa den med ett spårningsnummer.

• Du får ett diskret paket som passar i din brevlåda.

• Frakt till Sverige är gratis

24 timmars leverans tillgänglig

Välj gratis leverans där du får din beställning inom några dagar. Men om du vill få din beställning ännu snabbare kan du välja för vår 24-timmars service. Under kassan kan du välja servicealternativet dygnet runt. Det kostar lite extra, men om du bokar före 11:00, kommer din beställning levereras inom 24 timmar.

Beställ nu, betala
30 dagar senare

• Du kan betala dina Whitestrips™ med Klarna, köp först, betala sen. Det är superenkelt! Vid utcheckningen så väljer du "Klarna – Betala Sen". Din beställning kommer att skickas omedelbart och du kan skjuta upp din betalning i upp till 30 dagar.

Beställ och få
en stor rabatt!

• Vill du spara pengar när du köper dina Whitestrips™? Skapa ett konto hos oss på 10 sekunder och få rabatt på dina Whitestrips™. Tjäna in så mycket rabatt som du själv vill eller få din nästa behandling GRATIS! Är du nyfiken? Kolla in vårt Rabattprogram.

Nöjd-kund-garanti

• 98% av dem som har provat ser fantastiska resultat med Oral-B & Crest Whitestrips™.

• Är du inte nöjd med resultatet? Oroa dig inte, vi hjälper dig att få vackra, vita tänder eller pengar tillbaka.

• Läs riktiga Kundrecensioner här från kunder som har köpt Whitestrips™.

Garanterat original
Whitestrips™ från USA

• Se upp! Många andra onlinebutiker som erbjuder billigare Whitestrips™, köper Whitestrips™ från Kina. Dessa är av lägre kvalitet än original Whitestrips™ från USA. Vi får ofta höra klagomål från de som råkat ut för dessa. Hos oss så är du garanterad original Whitestrips™ från USA.

Hur känner du igen förfalskade strips?