Frågor och svar

Vanliga frågor

Inga tandblekningsbehandlingar ger ett permanent resultat. Med tiden kommer dina tänder att få fläckar och missfärgas igen. Hur lång tid det tar beror på din livsstil (konsumtion av vin, kaffe och tobak). Vanligtvis håller sig resultaten i 12 till 20 månader.

Ja, prickarna är tillfälliga, de är ofarliga och kommer att försvinna inom några timmar.

Det här är på grund av blekningsmedlet i peroxid-gelen. Det här är tillfälligt och ofarligt. Du kan förhindra detta genom att noga tvätta händerna med tvål efter användning.

Om du upplever alldeles för mycket tandkänslighet under tiden eller efter att du har använt Whitestrips™, sluta använda dem i 1–3 dagar, återgå sedan till en gång om dagen. Om problemen kvarstår, avbryt behandling eller prova en Whitestrip-variant med lägre styrka. Det finns flera sätt att minska tandkänslighet. Använd en tandkräm som är speciellt avsedd för känsliga tänder (Sensodyne). Använd en mjukare tandborste för att minska trycket på emaljen. Använd produkter med extra fluor för att stärka emaljen.

Att bleka tänderna med Oral-B och Crest 3D Whitestrips™ är en säker procedur. Oral-B och Crest 3D Whitestrips™ innehåller peroxid, samma emaljsäkra ingrediens som tandläkare använder för tandblekning. Omfattande undersökningar har visat att produkten är säker så länge den används enligt beskrivning.

Ungefär en tredjedel upp till hälften av alla som använder Whitestrips™, upplever en viss grad av tandkänslighet eller irriterat tandkött under tiden eller efter det att de har använt Whitestrips™. Det är tillfälligt och ingenting att oroa sig för. Tänder som utsätts för höga doser peroxid – på samma sätt som hos kliniker och tandläkare – kan värka och göra ont i några dagar efteråt.

Oral-B och Crest 3D Whitestrips™ fungerar enbart på naturliga tänder. Remsorna fungerar inte på kronor, fyllningar och andra tand-restaurationer. Kontakta din tandläkare först om du vill använda remsorna och precis har gjort någon tandbehandling eller kommer att göra det i framtiden. Använd inte remsorna om du har tandställning.

Frågor om Rabattpoäng

Att registrera sig är väldigt enkelt! Om du har ett konto hos oss, så kommer du automatiskt att delta. Se vårt Rabattprogram för att se hur det fungerar.

Du tjänar poäng genom att, till exempel, hänvisa nya kunder till vår webbshop eller genom att utföra något av de andra alternativen som vi listar på Rabatt sida. Med de första 3 alternativen så tjänar du DIREKT poäng för en rabatt.

Du kan lösa in dina intjänade poäng för att få en rabatt vid utcheckningen. Se till att du är inloggad och när du är vid betalningsskedet, så ser du ditt saldo och klickar på den gröna ytan där det står Lösa in dina rabattpoäng? och fyller i det antal poäng som du vill lösa in. Utcheckningen kommer att uppdateras och din rabatt blir då synlig. Notera att du måste ha minst 40 poäng för att lösa in dem. 40 poäng är värt 10 kr. (4 poäng är 1 kr.) och avrundas till närmaste krona.

Vi kommer att skicka ett mejl till dig så fort någon har gjort ett köp som gått igenom. Du kan också se i Min Översikt om du redan har fått poäng för din(a) inbjudning(ar).

För att försäkra om att vi kan spåra dina inbjudningar, så måste dina vänner klicka på din unika Inbjudningslänk och sedan göra deras första inköp. Vi kan bara verifiera denna process om den inbjudna personen har gjort ett köp från en och samma enhet efter att ha klickat på din Inbjudningslänk. Så fort vi har verifierat att beställningen är kopplad till din just Inbjudningslänk, så kommer poängen att släppas. Observera: den inbjudna personen måste vara en ny kund.

För att få poäng för våra Sociala Mediekanaler (Facebook eller Instagram) så måste du vara inloggad på Rabatt sida och klicka på rätt ikon. Detta är det enda sättet att verifiera på.

Har 5 vänners inköp gått igenom? Då har du tjänat 1000 poäng och du har rätt till en Supreme Half Treatment eller en annan valfri Fullständig Behandling. Kontakta oss på [email protected]. Ange att du vill ha en gratis behandling för att ha tjänat in 1000 poäng. Vi kommer personligen att ge dig en kod som du kan ange vid utcheckning och med vilken sedan du kan få din valda behandling gratis.

Skickas idag om du beställer inom de nästa
x