Crest 3D Whitestrips™ Glamorous White

Kontakta oss om du vill få uppdateringar om lager av våra produkter.

Crest 3D Whitestrips™ Glamorous White är en komplett behandling i 14 dagar. Dessa remsor har en mild styrka och ser till att åratal av lagrade fläckar och missfärgningar försvinner, så att dina tänder ser vackra och vita ut igen. Upp till 8 nyanser vitare.

Vilken är din önskade behandlingstid?

✓ Vi skyddar dina personuppgifter
✓ 100% säker betalning

Köp med förtroende

Snabb leverans

• Din beställning levereras inom 3 - 5 arbetsdagar och du kan följa den med ett spårningsnummer.

• Du får ett diskret paket som passar i din brevlåda.

• Frakt är 58 kr. och är helt försäkrad.

24 timmars leverans tillgänglig

Välj gratis leverans där du får din beställning inom några dagar. Men om du vill få din beställning ännu snabbare kan du välja för vår 24-timmars service. Under kassan kan du välja servicealternativet dygnet runt. Det kostar lite extra, men om du bokar före 11:00, kommer din beställning levereras inom 24 timmar.

Beställ nu, betala
30 dagar senare

• Du kan betala dina Whitestrips™ med Klarna, köp först, betala sen. Det är superenkelt! Vid utcheckningen så väljer du "Klarna – Betala Sen". Din beställning kommer att skickas omedelbart och du kan skjuta upp din betalning i upp till 30 dagar.

Beställ och få
en stor rabatt!

• Vill du spara pengar när du köper dina Whitestrips™? Skapa ett konto hos oss på 10 sekunder och få rabatt på dina Whitestrips™. Tjäna in så mycket rabatt som du själv vill eller få din nästa behandling GRATIS! Är du nyfiken? Kolla in vårt Rabattprogram.

Nöjd-kund-garanti

• 98% av dem som har provat ser fantastiska resultat med Oral-B & Crest Whitestrips™.

• Är du inte nöjd med resultatet? Oroa dig inte, vi hjälper dig att få vackra, vita tänder eller pengar tillbaka.

• Läs riktiga Kundrecensioner här från kunder som har köpt Whitestrips™.

Garanterat original
Whitestrips™ från USA

• Se upp! Många andra onlinebutiker som erbjuder billigare Whitestrips™, köper Whitestrips™ från Kina. Dessa är av lägre kvalitet än original Whitestrips™ från USA. Vi får ofta höra klagomål från de som råkat ut för dessa. Hos oss så är du garanterad original Whitestrips™ från USA.

Hur känner du igen förfalskade strips?

Kundrecensioner

Har du köpt dessa Whitestrips™? Skriv en recension och tjäna 80 poäng.

Med rabattpoäng sparar du upp till betydliga rabatter på dina Whitestrips ™!

Har du köpt dessa Whitestrips™? eller Skapa ett Konton och tjäna 80 poäng för din recension

Med rabattpoäng sparar du upp till betydliga rabatter på dina Whitestrips ™!

31 kundrecensioner

31 recensioner av Crest 3D Whitestrips™ Glamorous White

 1. Hosein

  Det var jätte bra och jätte bra jag tycker om det

 2. Jennifer

  Snabb och enkel levereras. Som angets. Remsorna bör vara lite längre för botten tänderna, men det är upp till tillverkaren.

 3. Paulina

  Gör dina tänder vackra och vita. Remsan för övre käkdelen är lite kort, täcker endast upp till hörntänderna. Värt att göra det igen.

 4. Evy

  Fick vitare tänder. Jag var dock lite känslig först men gick bort över tiden. Efter en vecka kunde jag se den vita färgen mer och mer. Min andra behandling har redan beställts. Färgen är fortfarande bra. Använder den en gång per vecka för att bibehålla den vita färgen.

 5. Ebba

  Jag har använt dem i flera år och mina tänder förblir vita och ser friska ut … produkten är också lätt att använda

 6. Alma

  Fungerar ganska enkelt: remsorna fäster ordentligt. Effekten syns tydligt. Stopp i tid, inte hela behandlingen i en go: tänder blivit något känslig.

 7. Astrid

  Jag undrade om produkten skulle fungera … det är därför jag applicerade först en halv behandling … men jag märkte omgående resultat! Snart kommer jag att köpa en 2:a behandling :)!

 8. Felicia

  Bra leverans. Lätt att applicera och ta bort. Resultatet märks efter en behandling!

 9. Camilla

  Jag använde nyligen bleknings stripes och gillade verkligen behandlingen. Jag får fler komplimanger på mina anmärkningsvärt vita tänder. Jag har provat andra liknande produkter, men dessa är jag fortfarande mest nöjd med. Snabb leverans är ett plus! Verkligen ett måste!

 10. Jasmin

  Jättefint resultat

 11. Bertil

  Jag såg resultat på verkliga människor som har använt det, och deras tänder var riktigt vita. Endast en gång per år, annars har jag känsliga tänder, men för resten av året så är det helt ok

 12. Angelica

  Jag började med några band för att testa om det är något för mig, men jag gillar verkligen det! Efter två dagar såg jag redan en skillnad, så jag ska definitivt köpa mer 🙂

 13. Isabelle

  Leveransen var mycket snabb. Varje dag får jag komplimanger för hur vita mina tänder är och själv ser jag en stor skillnad. Jag har testat många olika behandlingar … MEN Crest Whitestrips ger snabbast resultat och de är bäst!!!

 14. Åke

  Detta var för mig första gången jag provade produkten, och en envis fläck på en tand som jag verkligen inte lyckades att ta bort var borta efter fem appliceringar. Har inte märkt någon extra känslighet. Fortsättning följer.

 15. Andrea

  Snabb leverans! Mina tänder har blivit mycket vitare. Jag kommer definitivt beställa det igen. Jag är verkligen mycket glad.

 16. Irma

  Efter behandlingen så har jag fått mycket bra resultat. Vitare tänder, upplever ej smärta/känslighet. Jag rekommenderar definitivt denna produkt!

 17. Lina

  Undrade hur det skulle fungera, men nu en månad senare är resultaten fortfarande kvar! Nu skulle jag vilja beställa en andra behandling för underhåll. Väldigt glad!!

 18. Elsa

  Snabb leverans, vita tänder efter två dagar, eller känsliga tänder, praktiska sremsor, fortsätter att använda de.

 19. Ingela

  Försökte bleka mina tänder, det visade sig att remsorna är den enda som någonsin fungerat bra. Fick en hel del komplimanger om hur vita mina tänder är.

 20. Charlotta

  Jag är mycket nöjd med dessa band! Efter några sessioner redan märkbar! Smidig leverans och jag får komplimanger för mitt leende!

 21. Gunborg

  Jag använde först Gentle Routine och såg bara lite resultat. Jag beslutade att ge den en annan försök med Glamorous White och nu är jag mycket nöjd med resultatet! Mina tänder är mycket vitare, mycket förvånad av resultatet. Högt rekommenderad!

 22. Ingegärd

  Jag trodde inte att det skulle fungera så bra, men det är en mycket trevlig produkt! Hoppa över en dag är inte ett problem, förblir resultatet. Rekommenderad!

 23. Birgitta

  Stor, snabb leverans och det passar i brevlådan. Jag använder remsorna för ett par dagar och mina tänder ser vitare. Lätt och billigare än en blekningsbehandling. Det fungerar bra och jag kommer att fortsätta att använda det

 24. Marita

  Kanon remsor. Ingen smärta. Kan vara lite starkare, därför kommer jag att beställa nu Supreme Whitestrips. Rekommmenderas definitivt för snabb och effektivt arbete.

 25. Josefina

  Jag tror Crest Whitestrips är mycket bra! Man ser tydligt skillnaden från början. Jag tycker det Gentle Routine fungerar bättre än Glamorous White. Dessutom riktigt bra!!

 26. Cornelia

  Jag är nöjd tänderna och de är verkligen vitare

 27. Greta

  Det fungerar verkligen, efter att ha använt den 3: e eller 4: e band jag hade några känsliga tänder. Men det var för att jag tog det på morgonen. Jag rekommenderar att använda den innan läggdags.

 28. Cecilia

  Remsorna fungerar mycket bra. Efter en halv behandling ser redan mycket skillnad. Mina tänder är mycket vitare efter halv behandling och jag kommer definitivt använda den igen.

 29. Monika

  Testade flera olika remsor och det fungerar bra! Får ständigt ta emot komplimanger om mina vita tänder

 30. Moa

  Wow, jag är överväldigad med resultatet

 31. Ella

  Bra! Jag ser omedelbart skillnad och upplevde kanon service!!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Produktinformation

Med Crest 3D Whitestrips™ Glamorous Whitestrips™ kan du bleka tänderna 25 gånger effektivare än med en bra tandblekningstandkräm. Det här är den enda varianten som är godkänd i USA av Amerikanska Tandläkarförbundet (ADA). Har du använt whitening-tandkräm länge, men är inte nöjd med resultatet? Prova då dessa Whitestrips™, de kommer att göra dina tänder betydligt vitare.
Tack vare den nya Advanced Seal-tekniken, sitter remsorna perfekt på dina tänder under behandlingen och du kan fortsätta med dina dagliga aktiviteter under blekningstiden.

Hur fungerar det?
Crest 3D Whitestrips™ Glamorous Whitestrips™ gör sitt jobb bäst om du använder dem 30 minuter om dagar i 13 dagar, eller tills önskat resultat har uppnåtts.

Vem passar det?
Den som aldrig har använt Crest 3D Whitestrips™ förut och vill prova någonting effektivare än tandblekningstandkräm. Men också för den rutinerade användaren som vill fräscha upp leendet igen.
– 14 dagars behandling, 30 minuter om dagen
– Perfekt för den som vill fräscha upp leendet
– Advanced Seal-teknik, remsorna sitter fast bra
– Levereras med instruktioner på svenska
– Resultaten är synliga i minst 6 månader

Första gången med Crest 3D Whitestrips™? Titta i så fall på följande videoklipp.

Whitestrips™