Säkerhet & Tillförlitlighet

Säkerhet

Amerikanska konsumentorganisationen

Att bleka tänderna med Oral-B och Crest 3D Whitestrips™ är en säker procedur så länge du följer instruktionerna och det inte finns några bakomliggande problem, till exempel inflammerat tandkött. Oral-B och Crest 3D Whitestrips™ innehåller peroxid, samma, för emaljen, säkra ingrediens, som tandläkare använder för tandblekning. Oral-B och Crest 3D Whitestrips™ har konstaterats vara säker att använda i flera kliniska studier och har godkänts av ADA och FDA i USA, dessa är några av de striktaste säkerhetsregleringarna i världen.


Förfalskade remsor

På grund av framgångarna för amerikanska Oral-B och Crest 3D Whitestrips™, har kinesiska tillverkare börjat kopiera remsorna. Det finns många märken av Whitestrips™ på marknaden som vill åka snålskjuts på Crests framgång. Längst ner i denna artikeln hittar du några exempel.

Oral-B och Crest 3D Whitestrips™ kopieras även i Kina och säljs under samma märke. Dessa remsor köps in i Hong Kong och är svåra att skilja från originalet. De är samma sorters remsor och används på samma sätt. Även dessa ger vitare tänder, dock så är kvalitén mycket lägre än originalremsorna. Med originalremsorna uppnår du snabbare resultat som håller längre.

Eftersom att det finns många förfalskade remsor i omlopp, så har Oral-B och Crest förnyat sin förpackning. På så sätt blir förfalskningarna enkla att känna igen. De har fortfarande den gamla lila förpackningen. Oral-B och Crest har en ny förpackning sedan i juni 2017. Du kan se hur dessa ser ut på Crests officiella hemsida: Crest.com. Vi säljer enbart originalvarianterna av Oral-B och Crest 3D Whitestrips™ som köps in från USA.

Originalet Crest

Förfalskning Crest


Andra kinesiska Whitestrips-märken:


Vad kan man göra åt tandkänslighet?

Om du upplever alldeles för mycket tandkänslighet under tiden eller efter att du har använt Whitestrips™, sluta använda dem i 1–3 dagar, återgå sedan till en gång om dagen. Om problemen kvarstår, avbryt behandling eller prova en Whitestrip™-variant med lägre styrka. Det finns flera sätt att minska tandkänslighet. Använd en tandkräm som är speciellt avsedd för känsliga tänder (Sensodyne). Använd en mjukare tandborste för att minska trycket på emaljen. Använd produkter med extra fluor för att stärka emaljen.

Tips: använd tandkräm för känsliga tänder under den perioden som du använder Oral-B och Crest 3D Whitestrips™, för att minska risken för tandkänslighet.

Skickas idag om du beställer inom de nästa
x