Om oss

Vi upptäckte dem under en semester i New York. Crest 3D Whitestrips™ för vitare tänder! Resultaten var fantastiska! När vi kom tillbaka till Sverige så upptäckte vi att produkten var relativt okänd här. Jag började regelbundet att hjälpa mina vänner med att få tag på Crest 3D Whitestrips™. Efter ett tag, så växte denna aktivitet, tills att jag till sist även började att leverera Oral-B och Crest 3D Whitestrips™ till alla mina fans i Sverige! Och Vitatandernu.se är resultatet.

Vad är Oral-B och Crest 3D Whitestrips™?

Oral-B och Crest 3D Whitestrips™ är ett tandblekar-kit som du använder på egen hand, användandet är säkert, enkelt och effektivt. Oral-B och Crest 3D Whitestrips™ består av genomskinliga remsor med ett tunt lager blekningsgel som man sätter fast mot tänderna. Den speciella gelen försäkrar dig om att dina tänder blir vitare. Oral-B och Crest 3D Whitestrips™ är USA:s mest populära tandblekningsmedel. Den härstammar från USA, men sedan den kommit att bli oöverträffad på det globalt, har populariteten ökat enormt, även i Sverige.

Whitestrips™ historia

Crest 3D Whitestrips™ skapades 2001 och är en produkt från P&G (Procter & Gamble). Under åren har Crest 3D Whitestrips™ vunnit många skönhetspriser på ELLE, Allure och Cosmopolitan. Just nu har den över 22 miljoner användare världen över.

Vi gör det möjligt att beställa Oral-B och Crest 3D Whitestrips™ för dig som bor i Sverige. Vårt företag är inte baserat i EU, men med våran supersnabba leveransservice så levereras beställningar världen över inom några få dagar. Vitatandernu.se ägs inte av Crest, men agerar som återförsäljare av de högkvalitativa Crest-produkterna.