Crest 3D Whitestrips™ Luxe Supreme Bright

Kontakta oss om du vill få uppdateringar om lager av våra produkter.

Crest 3D Whitestrips™ Supreme Bright är en komplett behandling i 21 dagar. Dessa remsor är starkare, och med dem kan du uppnå resultat som går att jämföra med den dyraste behandlingen på en blekningsklinik. Upp till 14 nyanser vitare.

Vilken är din önskade behandlingstid?

Nya medlemmar får 30 kr. RABATT omedelbart.

Se vårt rabattprogram.

Köp med förtroende

Snabb leverans

• Din beställning levereras inom 3 - 5 arbetsdagar och du kan följa den med ett spårningsnummer.

• Du får ett diskret paket som passar i din brevlåda.

• Frakt till Sverige är gratis

24 timmars leverans tillgänglig

Välj gratis leverans där du får din beställning inom några dagar. Men om du vill få din beställning ännu snabbare kan du välja för vår 24-timmars service. Under kassan kan du välja servicealternativet dygnet runt. Det kostar lite extra, men om du bokar före 11:00, kommer din beställning levereras inom 24 timmar.

Beställ nu, betala
30 dagar senare

• Du kan betala dina Whitestrips™ med Klarna, köp först, betala sen. Det är superenkelt! Vid utcheckningen så väljer du "Klarna – Betala Sen". Din beställning kommer att skickas omedelbart och du kan skjuta upp din betalning i upp till 30 dagar.

Beställ och få
en stor rabatt!

• Vill du spara pengar när du köper dina Whitestrips™? Skapa ett konto hos oss på 10 sekunder och få rabatt på dina Whitestrips™. Tjäna in så mycket rabatt som du själv vill eller få din nästa behandling GRATIS! Är du nyfiken? Kolla in vårt Rabattprogram.

Nöjd-kund-garanti

• 98% av dem som har provat ser fantastiska resultat med Oral-B & Crest Whitestrips™.

• Är du inte nöjd med resultatet? Oroa dig inte, vi hjälper dig att få vackra, vita tänder eller pengar tillbaka.

• Läs riktiga Kundrecensioner här från kunder som har köpt Whitestrips™.

Garanterat original
Whitestrips™ från USA

• Se upp! Många andra onlinebutiker som erbjuder billigare Whitestrips™, köper Whitestrips™ från Kina. Dessa är av lägre kvalitet än original Whitestrips™ från USA. Vi får ofta höra klagomål från de som råkat ut för dessa. Hos oss så är du garanterad original Whitestrips™ från USA.

Hur känner du igen förfalskade strips?

Kundrecensioner

Har du köpt dessa Whitestrips™? Skriv en recension och tjäna 80 poäng.

Med rabattpoäng sparar du upp till betydliga rabatter på dina Whitestrips ™!

Har du köpt dessa Whitestrips™? eller Skapa ett Konton och tjäna 80 poäng för din recension

Med rabattpoäng sparar du upp till betydliga rabatter på dina Whitestrips ™!

53 kundrecensioner

53 recensioner av Crest 3D Whitestrips™ Luxe Supreme Bright

 1. Britt-Marie

  Snabb levereras. Prydligt förpackad produkt som håller vad den lovar och fungerar förvånansvärt bra!

 2. Ulla

  Led ej av känsliga tänder med dessa Whitestrips

 3. Victoria

  Leveransen var mycket snabb och kan du omedelbart se en skillnad, definitivt rekommenderas!

 4. Stefan

  Mycket nöjd med remsorna! Märker definitivt skillnad! Rekommenderas!

 5. Emilia

  Snabb leverans och mycket nöjda med resultatet!

 6. Irene

  Fungerar direkt efter första gången. Lätt att applicera. Ingen tandkänslighet (för mig).

 7. Beatrice

  Snabb leverans. Bra produkt med omedelbara resultat. Jag kommer att använda den oftare.

 8. Eva

  Resultatet är över mina förväntningar. Efter år av att ha rökt och druckit litervis med kaffe och rött vin så hade mina tänder blivit ganska gula. Efter en hel behandling, så blir jag nästan rädd av hur vackra de är! Hade aldrig förväntat mig detta! Från och med nu kommer jag att endast att beställa denna produkt.

 9. Karin

  Leveransen gick mycket smidigt. Det är så praktiskt att de bara kan lägga in ordern det genom brevlådan. Remsorna är lätta att applicera och stannar på plats. Rådet att torka tänderna med en trasa är mycket hjälpsam. Efter tre dagar hade jag synbart vitare tänder. Detta är något jag aldrig förväntat mig. Efter 10 dagar så är mina tänder riktigt vita och fina Jag fick inte känsliga tänder från remsorna. Jag kommer definitivt beställa fler remsor, denna produkt rekommenderas om du vill bleka tänderna för ett humant pris.

 10. Mari

  Du märker endast efter några band stor skillnad. Ordern anländer senare än förväntat. Jag kommer att beställa en ny behandling ändå!

 11. Märta

  Snabb leverans. Bra behandling och goda resultat

 12. Josefin

  Det bleker tyvärr endast de främre tänderna dock ganska effektivt. Little känslig i tänderna efter några dagar. Dock fungerar produkten bra.

 13. Gudrun

  Snabba resultat och inte alltför mycket krångel. Praktiskt eftersom du kan fortsätta med dina aktiviteter utan att störas av appliceringen. Du kan ta pauser om dina tänder är för känsliga och du kommer fortfarande se goda resultat.

 14. Ylva

  Rekommenderas definitivt. Snabba synliga resultat. Och naturligtvis lätt att använda.

 15. Kerstin

  Bra kvalitetsremsor. Snabb leverans av din beställning. Erbjuder ett bra resultat.

 16. Carola

  Remsorna levererades nästa dag! Jag har gjort en 10 dagars behandling och märkte en skillnad efter bara 3-4 dagar. Upplevede inga tänder som gjorde ont, rekommenderas definitivt!

 17. Tyra

  Jag såg resultat efter två gånger och mina tänder har blivit så mycket vitare. Jag led inte av känsliga tänder och det var lätt att använda. Rekommenderas högt!

 18. Ingemar

  Du kommer att se resultat direkt efter första gången. Det är därför jag alltid använder dem med intervall om 2 veckor. Så jag behåller mina vackra vita tänder!

 19. Filippa S

  För första gången provoade jag den starkaste varianten. Jag är mycket nöjd med resultatet. Tänderna ser bättre ut efter att ha använt 10 remsor. En punkt av konstruktiv kritik är att de två remsorna är tyvärr inte lika i storlek. Remsan för botten är betydligt mindre och jag förstår verkligen inte varför. Eftersom det inte täcker hela botten tänderna. Båda remsorna måste vara densamma för den övre och nedre. Detta är verkligen inte fallet och det är verkligen olyckligt. Så om du ler till fullo så vill du bara att de gula framtänder och hörntänder också skaa vara lysande vita. Sammantaget bra resultat. Förhoppningsvis kommer detta att förändras.

 20. Lars

  Snabb leverans och produkten passar i brevlådan. Jag använde remsorna under ett par dagar och mina tänder ser vitare ut. Lätt och billigare än en sådan där blekningsmedel för budget plånböcker. Det fungerar bra och jag kommer att fortsätta att använda det

 21. Mikael

  Jag är nöjd med Whitestrips, jag måste fortsätta anvnda det ytterligare några gånger, men jag märkte från första gången en skillnad. Leveransen var snabb, tack för det!

 22. Catharina

  Jag använde Supreme remsor i en vecka och jag ser en viss skillnad. Inte helt nöjd, så jag ska beställa den andra behandlingen.

 23. Gerd

  Supreme varianten fungerar, mina tänder är ganska utvilade! Enkel beställningsprocess och snabb leverans! Väldigt nöjd!

 24. Jan

  Ideal behandling. Snabb och enkel att använda. Resultatet syns redan efter 3 dagar. Det gör inte ont alls.

 25. Maj

  Stor, är detta den första produkt som gör mina tänder faktiskt vitare. Synd att det inte kom med en färgkarta.

 26. Barbro

  Tänderna är vita efter två remsor! Ta några pauser om du har känsliga tänder och skölj med vatten.

 27. Molly

  Du ser effekten mycket snabbt av dessa remsor. Rekommenderas, Lätt att applicera. Observera att mina tänder är mer mottagliga för detta än andra remsor.

 28. lisa

  I can’t see I see a huge difference on the shade of my teeth, but I only purchased half a treatment, so maybe that’s why. I think I will try it for 14 more days.

 29. Maria

  Efter halva behandlingen såg jag redan stora fina resultat. Även tandläkaren gav mig en komplimang på min skinande vita tänder. Kommer definitivt att göra den andra hälften behandling .. trevligt!

 30. Mona

  Riktig effekt! Efter att ha använt två gånger jag såg resultatet! Användningen är mycket enkelt och det är mycket lätt att tillämpa. Jag är väldigt nöjd!!

 31. Martin

  Jag köpte hel behandling (20 remsor) för min dotter. De var lätt att applicera. Effekten var synlig efter några dagar. Vi tog bilderna innan, mellan och efteråt. Resultatet blev över förväntan.

 32. Anna-Karin

  Leveransen var mycket snabb och remsorna är mycket lätta att använda! Men jag är väldigt förvånad över hur snabbt man ser en skillnad. Jag var lite skeptisk eftersom jag fick alltid höra av tandläkare att det inte fungerar (eftersom de vill att jag ska bleka tänderna där). Folk ser redan skillnanden och jag har inte ens avslutat behandlingen. Vänligen spendera inte pengar på andra ställen utan prova detta först. Det är lätt att använda och billigare än blekning hos tandläkaren!!

 33. Kristin W

  Det har verkligen fungerat. Även med 10 behandlingar så märks det. Ett absolut måste ha

 34. Ulla-Britt

  Först var jag lite skeptisk. Men mycket nöjd med resultatet. Jag kommer att beställa en halv behandling för att bibehålla resultatet

 35. Elisabet02

  Jag har beställt Supreme Crest Flexfit flera gånger och mina tänder är verkligen mycket vitare. Min omgivning har också märkt detta.

 36. Ann-Charlotte

  Leveransen av blekningsremsorna gick mycket smidigt till och remsorna anlände snabbt. Efter att ha använt tre band la jag märkte till en signifikant skillnad. Jag hade lite känslighet i mina tänder men det gick bort efter några timmar. Instruktionerna var tydliga. Jag tänker definitivt använda remsorna oftare!

 37. Karl

  Fungerar utmärkt. Är lätt att applicera. Resultatet är omedelbart.

 38. Gunvor

  Frakten gick bra och anlände inom två dagar till min dörr. Produkten gör precis vad den lovar: mina tänder blev mycket vitare. Men tänderna blev dock något känsligare av att använda den. Av den anledningen så använder jag det nu inte mer än två gånger per vecka. Totalt sett så är jag mycket nöjd.

 39. Emil

  Jag använde den vita Glamorous och Professional Effects varianten och jag tror att Glamorous White verkar fungera bäst för mig

 40. Anneli

  Jag kommer att beställa produkten om och om igen!! Otroligt nöjd med resultatet!

 41. Jonas

  Denna produkt gör tänderna vitare, verkligen! Jag köpte en halv behandling och efter ett par band var resultaten redan synliga. På grund av vissa känsliga tänder jag tog lite mer tid för behandling, men med vissa intervall mellan dagarna gick det bra.

 42. Sara

  Denna produkten har jag använt ett x antal gånger och den slutar aldrig att förvåna mig! Bästa tandblekningen på marknaden!!

 43. Martina

  Med lite tveksamhet så började jag använda remsorna, men efter en tid märkte jag en stor skillnad! Även människor runt omkring mig lade märke till det! Jag hade inga problem med mina tänder och behandlingen var mycket billigare än en behandling hos tandläkaren!

 44. Aina

  Mina tänder har blivit vackra och vita, jag använder en remsa per år.

 45. Sanna

  Denna produkt är unik och en halv behandling fungerar bara i ett par dagar, men hel behandling är definitivt rekommenderad!

 46. Tina

  Jag har fått produkten ganska snabbt och har omedelbart kunnat se resultat. Jag kommer definitivt att beställa igen!

 47. Berit

  Tack! Jag har beställt bara halva behandlingen och mina tänder är mycket vitare. Hade några känsliga tänder. Jag var tvungen att ta 2 dagar vila mellan varje behandling, men annars bra!

 48. Inger

  Jag har använt dessa band i flera år. Det är de bästa som finns. Gör redan mina tänder vitare efter en behandling.

 49. Maja Sal.

  Efter 3 gånger med dem används mina tänder var mycket vitare

 50. Siv

  Köpte varianten som ger en halv behandling. Efter tre gånger så jag redan betydande resultat. Däremot har klisterremsor inte fastnat så bra varje gång. Allt som allt så är det en utmärkt behandling!

 51. Louise

  Recension av en mycket nöjd användare av Crest Whitening. Förhållandet mellan priset gentemot kvaliten är stora. Blekningskliniker kan inte konkurrera med denna produkt. Mycket enkel att använda, fenomenala resultat!

 52. Madeleine

  Efter ha provat flera andra metoder, utan framgång så köpte jag Whitestrips. Och vilken resultat jag fick! Efter två dagar blev mina tänder redan mycket vitare och efter en halv behandling gav det en nyans som jag alltid velat ha!

 53. Elvira

  Det gör verkligen en skillnad!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Produktinformation

Crest 3D Whitestrips™ Luxe Supreme Bright rekommenderas varmt för den som vill bleka sina tänder. Med denna behandling får du samma resultat som en dyr behandling på en bleknings-klinik. Crest 3D Whitestrips™ Luxe Supreme Bright Whitestrips™ har förnyats helt och hållet och är nu bekvämare att använda. Dessa Whitestrips™ är 30% längre så att fler tänder bleks under behandlingen. Denna variant har även ”Advanced Seal”-teknik så att du kan fortsätta med alla dina dagliga aktiviteter under behandlingen.
Crest 3D Whitestrips™ Luxe Supreme Bright-remsorna innehåller samma aktiva ingredienser som tandläkare använder för att bleka tänder på ett säkert sätt.
Hur fungerar det?
Låt Crest 3D Whitestrips™ Luxe Supreme Bright jobba i 60 minuter, och använd dem i 21 dagar för bästa resultat. Eller tills önskat resultat har uppnåtts.
Vem passar det?
Dessa Whitestrips™ passar vem som helst som vill ha vitare tänder, dessa är de mest användarvänliga remsorna på marknaden. De sitter fantastiskt bra på tänderna, och formas efter dina tänder.
– Använd i 21 dagar, 60 minuter om dagen för bästa resultat
– Passar vem som helst
– Den mest användarvänliga varianten
– Instruktioner på svenska medföljer
– Resultaten är synliga i minst 18 månader
Första gången med Crest 3D Whitestrips™? Titta i så fall på följande videoklipp.

Andra Whitestrips™