Crest 3D Whitestrips™ Professional Effects

Kontakta oss om du vill få uppdateringar om lager av våra produkter.

Crest 3D Whitestrips™ Professional Effects är en komplett behandling i 20 dagar. Remsorna har en normal styrka och förutom vitare tänder ger de även tänderna ett rent och fräscht utseende. Resultatet av en fullförd behandling går att jämföra med en professionell tandblekningsbehandling. Upp till 10 nyanser vitare.

Vilken är din önskade behandlingstid?

Nya medlemmar får 30 kr. RABATT omedelbart.

Se vårt rabattprogram.

Varför oss?
Snabb leverans

• Din beställning levereras inom 3 - 5 arbetsdagar och du kan följa den med ett spårningsnummer.

• Du får ett diskret paket som passar i din brevlåda.

• Frakt till Sverige är gratis

24 timmars leverans tillgänglig

Välj gratis leverans där du får din beställning inom några dagar. Men om du vill få din beställning ännu snabbare kan du välja för vår 24-timmars service. Under kassan kan du välja servicealternativet dygnet runt. Det kostar lite extra, men om du bokar före 11:00, kommer din beställning levereras inom 24 timmar.

Beställ nu, betala
30 dagar senare

• Du kan betala dina Whitestrips™ med Klarna, köp först, betala sen. Det är superenkelt! Vid utcheckningen så väljer du "Klarna – Betala Sen". Din beställning kommer att skickas omedelbart och du kan skjuta upp din betalning i upp till 30 dagar.

Beställ och få
en stor rabatt!

• Vill du spara pengar när du köper dina Whitestrips™? Skapa ett konto hos oss på 10 sekunder och få rabatt på dina Whitestrips™. Tjäna in så mycket rabatt som du själv vill eller få din nästa behandling GRATIS! Är du nyfiken? Kolla in vårt Rabattprogram.

Nöjd-kund-garanti

• 98% av dem som har provat ser fantastiska resultat med Oral-B & Crest Whitestrips™.

• Är du inte nöjd med resultatet? Oroa dig inte, vi kommer att hjälpa dig att få vackra, vita tänder.

• Läs riktiga Kundrecensioner här från kunder som har köpt Whitestrips™.

Garanterat original
Whitestrips™ från USA

• Se upp! Många andra onlinebutiker som erbjuder billigare Whitestrips™, köper Whitestrips™ från Kina. Dessa är av lägre kvalitet än original Whitestrips™ från USA. Vi får ofta höra klagomål från de som råkat ut för dessa. Hos oss så är du garanterad original Whitestrips™ från USA.

Hur känner du igen förfalskade strips?

Kundrecensioner

Har du köpt dessa Whitestrips™? Skriv en recension och tjäna 80 poäng.

Med rabattpoäng sparar du upp till betydliga rabatter på dina Whitestrips ™!

Har du köpt dessa Whitestrips™? eller Skapa ett Konton och tjäna 80 poäng för din recension

Med rabattpoäng sparar du upp till betydliga rabatter på dina Whitestrips ™!

102 kundrecensioner

102 recensioner av Crest 3D Whitestrips™ Professional Effects

 1. Julia

  Fungerat så bra! Jättenöjd med mitt resultat och mina vänner tycker att jag har så fina och vita tänder. Rekommenderar!

 2. Magdalena

  Ärligt talat, en av de bästa sakerna at bleka dina tändern med. Det går snabbt, enkelt och du kan göra andra saker samtidigt som du bära dessa. Ger den 5 stjärnor

 3. Therése T.

  Fungerar utmärkt! Jag hade inga problem med känsligt tandkött. Du kan ibland undvika att använda produkten för en dag och effekten kommer fortafarande att kvarstå.

 4. Olof

  Whitestrips fungerar mycket bra, snabb leverans. Många produktalternativ.

 5. Fredrik

  Jag visste inte riktigt har gula tänder eller fläckar jag egentligen hade, så jag var nyfiken på om det skulle verkligen hjälpa mig. Efter endast fyra applceringar så såg jag resultat! Fortfarande genomför jag en halv behandling och är mycket nyfiken på slutresultatet. Remsorna är mycket bra och håller sig fast på tänderna, fungerar kanon.

 6. Pia

  När en vän berättade om Crest Whitestrips så hade jag en viss tvekan om det. Men jag har redan noterat en skillnad efter endast några dagar, rekommenderas starkt!

 7. Yvonne

  Du kommer att notera omedelbara resultat!

 8. Elise

  Bra produkt! Märkte resultat redan efter halva behandlingen 😀

 9. Johan

  Provade en halv behandling med Professional Effects efter att jag läst många positiva reaktioner … och dessa var helt korrekta i det de skrev! Efter dag 3 såg jag genast en skillnad! Många betonade även att det skulle leda till känsliga tänder, dock inte för mig – först efter 7 dagar så upplevde jag en överkänslighet med mycket kallt/is drycker. Jag tror att jag börjar en annan kur med en halv behandling för mitt Hollywood leende! 🙂

 10. Lillemor

  Tänderna är mycket vitare

 11. Gunilla Psn

  Snabb leverans, supporten snabbt tillgängliga för frågor. Produkten uppfyller alla mina förväntningar. Jag såg resultat efter endast några remsor. Jag beställer dem definitivt igen!

 12. Amanda

  Mina tänder har blivit vitare och säkerligen andra märkte det också! Efter den 10: e remsan kände jag en viss känslighet på vissa ställen, men det var redan borta efter en timme eller två

 13. Ingeborg

  Halva behandlingen fungerade för mig mycket snabbt. Märkte redan en skillnad efter två gånger. Inga problem med känsliga tänder!

 14. Magnus

  Jag är nöjd. första dagarna visade på känsliga tänder, men det försvann av sig själv. Jag kunde se resultat redan efter ett par gånger

 15. Ann-Christin

  Jag köpte en halv behandling och mina tänder har blivit mycket vitare! Efter 5 remsor så hade jag lite tandkänslighet, men efter en dag då jag inte använde den så försvann känsligheten omgående, bra produkt!

 16. Marie

  Funkar jättebra.

 17. Anette

  Dessa är underbara. Jag använder dessa tillsammans med min flickvän och vi noterade omedelbart en skillnad i vithet och ljusstyrka hos våra tänder. Processen är mycket snabe, enkel och tänderna känns fräscha och rena efteråt. Upplevde inte mycket känslighet, bara under några timmar, men det gick över mycket snabbt. 5 stjärnor

 18. Erika

  Resultatet blev synligt redan från den första remsan! Tänderna förblev vita efter behandlingen! Mycket lätt att använda, och absolut inte tidskrävande samt ger en mycket bra resultat. Kommer definitivt att beställa mer!

 19. Mats85

  Dessa remsor fungerar bra! Direkt bra resultat.

 20. Sandra

  Remsorna är lätta att använda. De gör tänderna verkligen vitare! Jag lider inte av känsliga tänder. Bara se till att remsorna inte fäster på tandköttet så kommer du inte att ha några problem

 21. Julia

  Jag var mycket nöjd med den snabba leveransen av varorna. De professionala Effects Whitestrips fäster ordentligt och ger en vacker naturligt resultat efter 10 behandlingar! Jag har inte upplevt symtom på överkänslighet vid användning. Rekommendera startk :)!

 22. Viola

  Tycker dessa fungerat så bra!!! Har hittills bara använt 6 st remsor (pausade 1 dag emellan varje eftersom det ilade lite, men detta lade sig) men ser redan stor skillnad från hur mina tänder såg ut från början! Superbra😍

 23. Yuael

  Är nöjd👍🏼 Tog lite längre än väntad för dom att komma men jag fick dom efter åtta dagar, har använt 4st strips hittills och lite resultat syns redan, 16 kvar så ett bra resultat är nästan garanterat tror jag.

 24. Erica

  Den enda tandblekningen som fungerat för mig, jag är såååå nöjd!

 25. Erika

  Planerat länge att bleka tänderna hos tandläkaren. Fick då tips från en kollega att prova Vitaretandernu.se och dessa stripes. Jag är såååå nöjd , över resultatet och prisvärdheten. Rekommenderas!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Avbryt

Produktinformation

Med Crest 3D Whitestrips™ Professional Effects, får du det där perfekta leendet du alltid har drömt om! Uppnå samma resultat som blekning på en professionell klinik men till en bråkdel av priset.
De flesta upplever vitare tänder redan efter 3 dagar när dem använder Professional Effects. Den här varianten av Crest 3D Whitestrips™ hjälper dig att ta bort 14 år gamla kaffe och tobaksfläckar från dina tänder.
Du kan inkludera dessa remsor i din dagliga skönhetsritual och denna varianten har också “Advanced Seal”-teknik, så du kan fortsätta göra dina dagliga aktiviteter under behandlingstiden.
Hur fungerar det?
Crest 3D Whitestrips™ Professional Effects ska sitta i 30 minuter om dagen, och du upprepar helt enkelt den processen i 20 dagar eller tills önskat resultat har uppnåtts.
Vem passar det?
För dig som har gula, missfärgade tänder efter åratal av kaffe, rödvin eller tobak.
– 20 dagars behandling, 30 minuter om dagar.
– Passar den med envisa missfärgningar på tänderna.
– Instruktioner på svenska medföljer.
– Resultaten är synliga i minst 12 månader.
Första gången med Crest 3D Whitestrips™? Titta i så fall på följande videoklipp.

Andra Whitestrips™