Crest 3D Whitestrips™ Supreme

Kontakta oss om du vill få uppdateringar om lager av våra produkter.

Crest 3D Whitestrips™ Supreme är den starkaste varianten som Crest har släppt. De passar för att ta bort envisa missfärgningar. (OBS: denna variant har ingen ‘Advanced Seal’ teknologi).

Vilken är din önskade behandlingstid?

Nya medlemmar får 30 kr. RABATT omedelbart.

Se vårt rabattprogram.

Köp med förtroende

Snabb leverans

• Din beställning levereras inom 3 - 5 arbetsdagar och du kan följa den med ett spårningsnummer.

• Du får ett diskret paket som passar i din brevlåda.

• Frakt till Sverige är gratis

24 timmars leverans tillgänglig

Välj gratis leverans där du får din beställning inom några dagar. Men om du vill få din beställning ännu snabbare kan du välja för vår 24-timmars service. Under kassan kan du välja servicealternativet dygnet runt. Det kostar lite extra, men om du bokar före 11:00, kommer din beställning levereras inom 24 timmar.

Beställ nu, betala
30 dagar senare

• Du kan betala dina Whitestrips™ med Klarna, köp först, betala sen. Det är superenkelt! Vid utcheckningen så väljer du "Klarna – Betala Sen". Din beställning kommer att skickas omedelbart och du kan skjuta upp din betalning i upp till 30 dagar.

Beställ och få
en stor rabatt!

• Vill du spara pengar när du köper dina Whitestrips™? Skapa ett konto hos oss på 10 sekunder och få rabatt på dina Whitestrips™. Tjäna in så mycket rabatt som du själv vill eller få din nästa behandling GRATIS! Är du nyfiken? Kolla in vårt Rabattprogram.

Nöjd-kund-garanti

• 98% av dem som har provat ser fantastiska resultat med Oral-B & Crest Whitestrips™.

• Är du inte nöjd med resultatet? Oroa dig inte, vi hjälper dig att få vackra, vita tänder eller pengar tillbaka.

• Läs riktiga Kundrecensioner här från kunder som har köpt Whitestrips™.

Garanterat original
Whitestrips™ från USA

• Se upp! Många andra onlinebutiker som erbjuder billigare Whitestrips™, köper Whitestrips™ från Kina. Dessa är av lägre kvalitet än original Whitestrips™ från USA. Vi får ofta höra klagomål från de som råkat ut för dessa. Hos oss så är du garanterad original Whitestrips™ från USA.

Hur känner du igen förfalskade strips?

Kundrecensioner

Har du köpt dessa Whitestrips™? Skriv en recension och tjäna 80 poäng.

Med rabattpoäng sparar du upp till betydliga rabatter på dina Whitestrips ™!

Har du köpt dessa Whitestrips™? eller Skapa ett Konton och tjäna 80 poäng för din recension

Med rabattpoäng sparar du upp till betydliga rabatter på dina Whitestrips ™!

15 kundrecensioner

15 recensioner av Crest 3D Whitestrips™ Supreme

 1. Linnéa

  Jag trodde inte det vid första ögonblicket. Men jag har testat ett litet paket och jag är förvånad över resultaten. Remsorna är bra för tänderna och håller bra, utan att det stör dina andra aktiviteter. Dessutom så har remsorna en lätt frisk doft, som gav mig en fin och ren känsla.

 2. Thomas

  Mina tänder har blivit mycket mer viater!

 3. Ester

  Jag var mycket nyfiken huruvida detta kommer att fungera. Jag testade bara en remsa, men jag såg en skillnad. Efter en tid så fäster remsorna sämre men jag upplever inte detta som ett stort problem. Remsorna levererades snabbt. Jag är nyfiken på slutresultatet!

 4. Rose-Marie

  Efter tre dagar såg jag en märkbar skillnad. Håller väl och klistrar sig på tänderna. Lätt att använda

 5. Olivia

  Jag använde Whitestrips Supreme och jag är mycket nöjd med denna produkt! Jag fick många positiva kommentarer och jag rekommenderar alla denna produkt. Snabb leverans, lätt att använda och ett bra resultat! bra!

 6. Pernilla

  Beställt dem ofta, fungerar riktigt bra

 7. Rebecca

  Nöjd med leverans och utfall

 8. Teresia

  Snabb leverans. Gör vad den lovar. Det enda tråkiga att dessa band inte fastnar perfekt och om du inte uppmärksammar att de flyttar på sig. Men annars mycket nöjd. Mina vita tänder har också märkts av andra i min omgivning. Jag får regelbundet frågor om hur jag få mina tänder så vita!

 9. Madelene

  Snabb leverans. De bästa remsor hittills, jag är mycket nöjd!!

 10. Rut

  Jag såg resultat efter 2 gånger!

 11. Fanny

  Beställde behandling under 7 dagar för att prova, efter fyra dagar, kommer du att se stor skillnad. Jag kommer att beställa ytterligare en halv behandling för att slutföra resultat! Var medveten om att du måste sitta stilla i 30 minuter eller de rör sig lätt.

 12. Linnea

  Mycket nöjd med Crest Whitestrips Supreme. Du måste offra lite för det, utan för mycket chatta, men resultatet är där. En bra resultat. Väl värt det.

 13. Signe

  Synliga vitare tänder, lite svårare att tillämpa än de andra. Men mycket mindre känslighet … och en bättre effekt!!

 14. Erica

  Mycket nöjd med denna produkt. Dessa band är svårare att tillämpa än Professional Effects. Men resultatet är säkert där efter 3 gånger använder den.

 15. Helene

  Efter två dagar såg jag redan resultat! Dessa fäster mindre än andra Whitestrips från Crest, men detta var tydligt. Rekommenderas högt!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Produktinformation

Crest 3D Whitestrips™ Supreme är en pålitlig behandling för dina tänder. Har du envisa fläckar på dina tänder som du inte kan få bort? Då är dessa Whitestrips™ ämnade för dig. Det här är den starkaste varianten som Crest har att erbjuda. Perfekt för den som vill ha extremt vita tänder eller där andra varianter av Whitestrips™ inte gav önskat resultat. Supreme Whitestrips™ innehåller inte den senaste ”Advanced Seal”-tekniken, vilket betyder att dem inte fäster vid tänderna lika bra. Om du väljer den här varianten, bör du ta den tid du behöver för behandlingen. Det bästa är att ligga ner efter att du har satt i remsorna så att de inte faller ut.
OBS: Notera att denna varianten är den starkaste vi har och rekommenderas enbart om andra Crest 3D Whitestrips™ varianter inte ger önskat resultat.
Hur fungerar det?
Crest 3D Whitestrips™ Supreme innehåller remsor utan Advanced Seal-teknologi. De fäster inte lika bra vid tänderna, och kan därför flytta på sig. Därför är det bäst om du sitter eller ligger ned under behandlingen. För bästa resultat, använd dem i 30 minuter åt gången, en eller två gånger per dag.
Vem passar det?
Crest 3D Whitestrips™ Supreme passar för den som inte har uppnått önskat resultat med Crest 3D Whitestrips™ Professional Effects eller Supreme Flexfit.
Rekommenderas inte för den som har känsliga tänder.
– Använd 2, eller 1 gång om dagen, i upp till 30 minuter åt gången. Tills du har nått önskat resultat.
– Mindre användarvänlig än de andra varianterna
– Den starkaste varianten
– Instruktioner på svenska medföljer
Första gången med Crest 3D Whitestrips™? Titta i så fall på följande videoklipp.

Andra Whitestrips™