Frakt & Betalning

Frakt

Beställningar levereras av DPD. Efter att en beställning har gått igenom så kommer du att få ett Spåra-mitt-paket-nummer så att du kan följa din leverans. Vi kommer att uppdatera dig via e-post. Frakt är 58 kr. och är helt försäkrad. Levereras inom 3 – 5 arbetsdagar. Oral-B och Crest 3D Whitestrips™ beställningar skickas i ett vadderat kuvert som passar i din brevlåda.

Betalning

Våra betalningar hanteras via Stripe betalningssystem. Stripe är en av de största och säkraste tjänsterna för betalningar online. Alla betalningsmetoder är utan extra avgifter (förutom kreditkort) och svenska kunder kan välja mellan följande 3 betalningsmetoder: Debit- och kredit-kort (Visa, Mastercard eller American Express), Klarna eller PayPal.

Debit eller kreditkort med din 16-siffriga kod är den vanligaste betalningsmetoden. Det är en pålitlig betalningsmetod och utförs på ett säkert sätt av Visa, Mastercard eller American Express. Var medveten om att vissa avgifter kan gälla för kreditkort och dessa dras av den som utfärdat ditt bankkort.

Klarna – Betala Sen är en populär metod att betala din beställning med. Hur fungerar det? Med Klarna – Betala Sen har du 14 dagar på dig att slutföra betalningen efter att du har lagt din beställning. Detta påverkar inte din beställning; din beställning kommer att behandlas och skickas direkt. Efter att du har valt Klarna så kommer du att hänvisas till Klarnas fönster. Du kommer att behöva skapa ett konto för att verifiera dig själv för den senarelagda betalningen. Efter detta så kommer du att få en betalningsbegäran från Klarna via e-post. Betalningsprocessen kommer då att ske mellan dig och Klarna.

PayPal är den populäraste betalningsmetoden för online-köp. Med ditt PayPal konto kan du förvara ditt bankkontos eller dina debit/kreditkortsdetaljer på ett säkert sätt och betala med ett klick, utan att ha dina kontodetaljer. Det är säkert och innebär inga extra kostnader för dig.