Bleka tänderna med Oral-B och Crest 3D Whitestrips

Nu för tiden vill fler och fler bleka sina tänder hemma, och de vill helst inte betala tusentals kronor för det, vilket det kostar hos en tandläkare idag. Procter & Gamble har därför lanserat: Crest och Oral-B Whitestrips™ som gör precis som en tandläkare skulle göra, men som du enkelt kan göra själv i hemmet.

Vad är Oral-B och Crest 3D Whitestrips™?

Oral-B och Crest 3D Whitestrips™ är gör-det-själv tandblekningar som du kan använda när du vill och var du vill. De genomskinliga Whitestrips™ innehåller en blekningsgel och är 100% säkra att använda och kan enkelt appliceras på dina tänder. De Oral-B och Crest 3D Whitestrips™ som vi erbjuder i vår webbshop är original Whitestrips™ från USA och de har vunnit flera utmärkelser genom åren.

Utmärkelser? Ja! Crest 3D Whitestrips™ har vunnit flera olika skönhetstävlingar vid Allure och Cosmopolitan. Whitestrips™ är superpopulära och därför har de mer än 22 miljoner användare världen över, så att det också är den mest använda produkten i världen att bleka sina tänder med.

oral-b crest whitestrips

Hur fungerar Oral-B och Crest 3D Whitestrips™?

Att använda Whitestrips™ är väldigt enkelt. Du kan använda dem i 3 enkla steg. Beroende av vilken sorts Whitestrips™ så måste du ha dem på tänderna i 30 eller 60 minuter och därefter kommer du att se omedelbara resultat.

  1. Borsta tänderna lite med enbart vatten och se därefter till att dina tänder är torra.
  2. Applicera Whitestrips™ på dina tänder i 30 eller 60 minuter (kontrollera alltid användarmanualen för applikationstid).
  3. Avlägsna stripsen och se fantastiska resultat.

Vilken Whitestrips™ bör du välja?

Crest 3D Whitestrips™ Professional Effects är den mest populära i vår webbshop och har mer än 100 kundrecensioner. Varför dessa är så populära? Det är en grundlig behandling på bara 20 dagar som inte bara bleker, utan även får tänderna att se rena och fräscha ut.

Vilka är fördelarna med Crest 3D Whitestrips™ Professional Effects?
  • Blek enkelt dina tänder hemma.
  • Resultatet är fortfarande synligt efter 12 månader.
  • Whitestrips™ avlägsnar åratal av tandstensbeläggningar.
  • Gelen innehåller samma ämne (peroxid) som en tandläkare använder för att bleka dina tänder.
  • Whitestrips™ är försedda med en “Advanced Seal Technology”. Detta betyder att stripsen har ett starkt fäste på dina tänder och inte kanar av.
  • Whitestrips™ är enkla att använda under din dagliga rutin. Du kan gå, arbeta och till och med prata med dem på.

Sammanfattningsvis så rekommenderas Crest 3D Whitestrips™ Professional Effects starkt för att på ett säkert och enkelt sätt bleka dina tänder hemma. Inte övertygad än? Kolla våra kundrecensioner och recensionsvideos, du kommer att bli överraskad över hur betydande resultat du kan uppnå med Whitestrips™.

Crest 3D Whitestrips Professional Effects